Overblog
Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Lutja e nxenesit

Predikatorja e tabernakullit metropolitan Lutja e nxenesit. Numer 1344 Nga C.H.Spurgeon « Me bej qe te kuptoj rrugen e urdherimeve te tua,dhe do te shpall veprat e tua te mrekullueshme. » Psalmi 119 :27 Kur ne kerkojme ndonje gje te mire prej Zotit,duhet...

Lire la suite

31 dhjetor

31 dhjetor-mengjes {#Lexim i perditshem :#Zbulesa 21 :1-22 :21} {Studim i shpejte :#Zbulesa 20 :1-22 :21} « Ne diten e fundit,diten e madhe te festes,Jezusi qendroi dhe thirri,duke thene : « Po te kete etje njeri,le te vije tek Une dhe te pije. » {#Gjoni...

Lire la suite

30 dhjetor

30 dhjetor-mengjes {#Lexim i perditshem :#Zbulesa 19 :1-20 :15} {Studim i shpejte :#Zbulesa 17 :1-19 :21} « Me mire fundi i nje gjeje se fillimi i saj. » {#Predikuesi 7:8} Shiko Mjeshtrin dhe Zotin e Davidit;shiko fillimin e tij.Ai u perçmua dhe u hodh...

Lire la suite

29 dhjetor

29 dhjetor-mengjes {#Lexim i perditshem :#Zbulesa 17 :1-18 :24} {Studim i shpejte:#Zbulesa 15:1-16:21} “Deri ketu Zoti na ka ndihmuar.” {#1 Samuelit 7:12} Fjala”deri ketu” duket si nje dore duke treguar ne drejtimin e se kaluares.Njezet vjet ose shtatedhjete,dhe...

Lire la suite

28 dhjetor

28 dhjetor-mengjes {Lexim i perditshem :#Zbulesa 14 :1-16 :21} {Studim i shpejte :#Zbulesa 12 :1-14 :20} « Jeten qe jetoj tani ne mish,e jetoj me ane te besimit ne Birin e Perendise. » {#Galatet 2.20} Kur Zoti ne meshiren e tij na kaloi prane dhe na pa...

Lire la suite

27 dhjetor

27 dhjetor-mengjes {#Lexim i perditshem :#Zbulesa 12 :1-13 :18} {Studim i shpejte :#Zbulesa 9 :1-11 :19} « A mund te rritet papirusi jashte moçalit ? » {#Jobi 8 :11} Papirusi eshte poroz dhe i zbrazet,dhe po ashtu eshte nje hipokrit ;nuk ka thelb ose...

Lire la suite

26 dhjetor

26 dhjetor-mengjes {#Lexim i perditshem :#Zbulesa 9 :1-11 :19} {Studim i shpejte :#Zbulesa 6 :1-8 :13} « Adami i fundit. » {#1 Korintasve 15 :45} Jezusi eshte koka perbashkuese e te zgjedhurve te tij.Ne Adamin,çdo trashegimtar prej mishi dhe gjaku ka...

Lire la suite

25 dhjetor

25 dhjetor-mengjes {#Lexim i perditshem :#Zbulesa 6 :1-8 :13} {Studim i shpejte :#Zbulesa 4 :1-5 :14} « Ja,e virgjera do te mbetet me barre dhe do te linde nje femije te cilin do ta quaje Emanuel. » {#Isai 7 :14} Le te shkojme sonte ne Betlehem,dhe ne...

Lire la suite

24 dhjetor

24 dhjetor-mengjes {#Lexim i perditshem :# Zbulesa 3 :1-5 :14} {Studim i shpejte :#Zbulesa 1 :1-3 :22} « U be i varfer per ju. » {#2 Korintasve 8:9} Zoti Jezu Krisht ishte perjetesisht i pasur,i lavdishem,dhe i ekzaltuar;por “edhe pse ishte i pasur,prapeseprape...

Lire la suite

23 dhjetor

23 dhjetor-mengjes {#Lexim i perditshem :#Zbulesa 1 :1-2 :29} {Studim i shpejte:#Juda 1-25} “Mik,ngjitu me lart.” {#Lluka 14:10} Kur ne fillim jeta e hirit fillon ne shpirt,ne terhiqemi me te vertete afer Zotit,por eshte me frike dhe dritherime te madhe.Shpirti...

Lire la suite

1 2 3 4 5 6 7 > >>