Overblog
Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

E Verteta e vjeter

-E VERTETA E VJETER- -Ketu poshte do gjeni tre perkthime ne lidhje me ate ç’ka quhet rendomte Kalvinizem.- 1)Rezervuari i mrekullueshem 2)Jezusi,Mjeku dhe Doktrina,Zbuluesi dhe Zbulesa,Ndriçuesi dhe Drita e Njerezve. 3)Mbrojtje e Kalvinizmit 1)Rezervuari...

Lire la suite