Overblog
Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Gjithçka prej Hirit

7 PREJ HIRIT PERMES BESIMIT « Me ane te hirit jeni shpetuar nepermjet besimit » {#Efezianeve 2 :8}. Mendoj se eshte mire te kthehem pak ne nje ane qe te mund t’i kerkoj lexuesit tim te veshtroje me adhurim krye-burimin e shpetimit tone,i cili eshte hiri...

Lire la suite

Gjithçka prej Hirit

6 PERSA I PERKET CLIRIMIT PREJ SE MEKATUARI Ne kete pike do doja t’i thoja nje ose dy fjale te shkoqura atyre qe e kuptojne menyren e shfajesimit me ane te besimit qe eshte ne Krishtin Jezus por qe trazohen se nuk mund te reshtin se mekatuari.Nuk mund...

Lire la suite

Gjithçka prej Hirit

4 “ESHTE ZOTI AI QE SHFAJESON” Romakeve 8:33 Nje gje e mrekullueshme eshte kjo,se qenit i shfajesuar,ose i bere i drejte.Nese nuk do kishim thyer kurre ligjet e Zotit nuk do na nevojitej sepse do ishim te drejte ne vetvete.Ai qe gjithe jeten e tij ka...

Lire la suite

Citate nga Spurgeon

-Citate te domosdoshme nga Spurgeon- 1) Cfare do te thote te kesh Krishtin perbrenda ? 2) Hiri çliron vullnetin e njeriut. 3) Heri Bernardum;Hodie Jesum Christum! 4) Riperteritja. 5)Vullneti i njeriut,shkaterruesi i tij. 6)Sherbenjesi i doktrines se shpetimit...

Lire la suite

Lutja e nxenesit

Predikatorja e tabernakullit metropolitan Lutja e nxenesit. Numer 1344 Nga C.H.Spurgeon « Me bej qe te kuptoj rrugen e urdherimeve te tua,dhe do te shpall veprat e tua te mrekullueshme. » Psalmi 119 :27 Kur ne kerkojme ndonje gje te mire prej Zotit,duhet...

Lire la suite

31 dhjetor

31 dhjetor-mengjes {#Lexim i perditshem :#Zbulesa 21 :1-22 :21} {Studim i shpejte :#Zbulesa 20 :1-22 :21} « Ne diten e fundit,diten e madhe te festes,Jezusi qendroi dhe thirri,duke thene : « Po te kete etje njeri,le te vije tek Une dhe te pije. » {#Gjoni...

Lire la suite

30 dhjetor

30 dhjetor-mengjes {#Lexim i perditshem :#Zbulesa 19 :1-20 :15} {Studim i shpejte :#Zbulesa 17 :1-19 :21} « Me mire fundi i nje gjeje se fillimi i saj. » {#Predikuesi 7:8} Shiko Mjeshtrin dhe Zotin e Davidit;shiko fillimin e tij.Ai u perçmua dhe u hodh...

Lire la suite

29 dhjetor

29 dhjetor-mengjes {#Lexim i perditshem :#Zbulesa 17 :1-18 :24} {Studim i shpejte:#Zbulesa 15:1-16:21} “Deri ketu Zoti na ka ndihmuar.” {#1 Samuelit 7:12} Fjala”deri ketu” duket si nje dore duke treguar ne drejtimin e se kaluares.Njezet vjet ose shtatedhjete,dhe...

Lire la suite

28 dhjetor

28 dhjetor-mengjes {Lexim i perditshem :#Zbulesa 14 :1-16 :21} {Studim i shpejte :#Zbulesa 12 :1-14 :20} « Jeten qe jetoj tani ne mish,e jetoj me ane te besimit ne Birin e Perendise. » {#Galatet 2.20} Kur Zoti ne meshiren e tij na kaloi prane dhe na pa...

Lire la suite

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 20 30 > >>