Overblog
Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

8 qershor

8 qershor-mengjes {Lexim i perditshem :#Nehemia 7 :1-8 :18} {Studim i shpejte :#Esdra 1 :1-2 :23} “Ne te vertete shume njerez rane te vrare,sepse kete lufte e kishte dashur Perendia.” {#1Kronika 5 :22} Luftetar,ti qe lufton nen flamurin e Zotit Jezus,ve...

Lire la suite

1 shtator

1 shtator-mengjes {Lexim i perditshem :#Eze 1 :1-4 :17} {Studim i shpejte:#Eze 20:1-22:31} “Ti do te me udheheqesh me keshillen tende dhe do te me çosh pastaj ne lavdi.” {#Psalmi 73:24} Psalmisti ndjeu nevojen e tij per keshille hyjnore.Ai sapo kishte...

Lire la suite

31 gusht

31 gusht-mengjes {Lexim i perditshem :#Vajtimet 3 :1-5 :22} {Studim i shpejte :#Eze 16 :1-19 :14} « Do te kene besim ne krahun tim. » {#Isa 51 :5} Ne periudhat e mundimit te ashper,I Krishteri nuk ka asgje ne toke ku mund te besoje,dhe eshte i shtrenguar...

Lire la suite

30 gusht

30 gusht-mengjes {Lexim i perditshem :#Vajtimet 1 :1-2 :22} {Studim i shpejte :Ezekiel 11 :1-15 :8} « Ki besim te madh te Zoti. » {#Psalmi 27:14} Mund te duket nje gje e lehte te presesh,por eshte nje prej qendrimeve qe ushtari I Krishtere nuk e meson...

Lire la suite

29 gusht

29 gusht-mengjes {Lexim i perditshem :#Jeremia 51 :1-52 :34} {Studim i shpejte :#Ezekiel 7 :1-10 :22} « Ki meshire per mua,o Perendi. » {#Psalmi 51 :1} Kur Dr.Carey po vuante prej nje semundje te rrezikshme ;u be pyetja, « nese kjo semundje te ishte fatale,çfare...

Lire la suite

28 gusht

28 gusht-mengjes {Lexim i perditshem :#Jeremia 49 :1-50 :46} {Studim i shpejte :#Ezekiel 1 :1-6 :14} « Vaj per driten. » {#Eksodi 25 :6} Shpirti im,sa shume ke nevoje per kete,sepse kandili jot nuk do te ndriçoje me gjate pa te.Fitili jot do te nxjerre...

Lire la suite

27 gusht

27 gusht-mengjes {Lexim i perditshem :#Jeremia 45 :1-48 :47} {Studim i shpejte :# Vajtimet 1 :1-5 :22} « Deri kur do te refuzojne te besojne. » {#Numrat 14:11} Perpiqu me zellin me te madh per te lene jashte ate perbindesh mosbesimi.Aq e çnderon Krishtin,sa...

Lire la suite

26 gusht

26 gusht-mengjes {Lexim i perditshem :#Jeremia 41 :1-44 :30} {Studim i shpejte :#Jeremia 50 :1-52 :34} « Ai ka vendosur beselidhjen e tij perjete. » {#Psalm 111 :9} Populli i Zotit kenaqet ne vete beselidhjen.Eshte nje burim i padeshtueshem ngushellimi...

Lire la suite

25 gusht

25 gusht-mengjes {Lexim i perditshem :#Jeremia 37 :1-40 :16} {Studim i shpejte :#Jeremia 46 :1-49 :39} « Fryti i tij ishte i embel ne gojen time. » {#Kantiku i kantikeve 2:3} Ne Shkrimin,flitet per besimin si nen emblemen e te gjitha ndjesave.Eshte shikimi:”Shikoni...

Lire la suite

24 gusht

24 gusht-mengjes {Lexim i perditshem :#Jeremia 34 :1-36 :32} {Studim i shpejte :#Jeremia 40 :1-45 :5} « Kush do te hape te çaren do te ngjitet para tyre. » {#Mikea 2 :13} Perderisa Jezusi ka kaluar para nesh,gjerat nuk mbeten ashtu si do te kishin mbetur...

Lire la suite

<< < 10 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 > >>