Overblog
Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

8 janar

8 janar-mengjes {Lexim i perditshem :#Zanafilla 22 :1-24 :67} {Studim i shpejte :#Zanafilla 20 :1-22 :24} « Fajin te shoqeruar me gjerat e shenjta. » {#Eksodi 28 :38} Cfare veli qe ngrihet lart prej ketyre fjaleve,dhe çfare zbulimi qe behet !Do te ishte...

Lire la suite

7 janar

7 janar-mengjes {#Lexim i perditshem :#Zanafilla 19:1-21:34} {Studim i shpejte:#Zanafilla 18:1-19:38} “Sepse per mua te jetosh eshte Krishti.” {#Filipianet 1:21} Besimtari nuk jetoi perhera per Krishtin.Ai filloi te beje ashtu kur Zoti Fryma e Shenjte...

Lire la suite

6 janar

6 janar-mengjes {#Lexim i perditshem :#Zanafilla 16 :1-18 :33} {Studim i shpejte :#Zanafilla 15 :1-17 :27} « Te gjithe ankthin tuaj hidheni mbi Te,sepse Ai merakoset per ju. » {#1 Pjetri 5 :7} Eshte nje menyre e gezueshme te lehtesosh pikellimin kur ndjejme—«...

Lire la suite

5 janar

5 janar-mengjes {#Lexim i perditshem :#Zanafilla 13 :1-15 :21} {Studim i shpejte :#Zanafilla 12 :1-14 :24} « Dhe Perendia pa qe drita ishte e mire ;dhe Perendia e ndau driten nga erresira. » {#Zanafilla 1 :4} Me te vertete qe drita eshte e mire perderisa...

Lire la suite

4 janar

4 janar-mengjes {#Lexim i perditshem :#Zanafilla 10 :1-12 :20} {Studim i shpejte :#Zanafilla 10 :1-11 :32} « Por rrituni ne hirin dhe njohjen e Zotit tone dhe Shpetimtarit Jezus Krisht. » {#2Pjetri 3 :18} « Rrituni ne hirin »--jo vetem ne nje hir por...

Lire la suite

3 janar

3 janar-mengjes {#Lexim i perditshem :#Zanafilla 7 :1-9 :29} {Studim i shpejte :#Zanafilla 6 :1-9 :29} « Dhe do te bej aleancen e popullit. » {#Isaia 49 :8} Vete Jezu Krishti eshte permbledhja dhe thelbi i beselidhjes,dhe si nje prej dhurimeve te saj,Ai...

Lire la suite

2 janar

2 janar-mengjes {#Lexim i perditshem :#Zanafilla 4 :1-6 :22} {Studim i shpejte :#Zanafilla 3 :1-5 :32} « Perkushtoheni lutjes. » {#Kolosianet 4 :2} Eshte interesante te vesh re se sa e madhe eshte pjesa e Shkrimit te Shenjte e zene prej temes se lutjes,qofte...

Lire la suite

1 janar

1 janar-mengjes {#Lexim i perditshem :#Zanafilla 1:1-3:24} {Studim i shpejte:#Zanafilla 1:1-2:25} “Ate vit hengren frytet e vendit te Kanaanit.” {#Jozeu 5 :12} Bredhjet e lodhshme te Izraelit moren fund,dhe prehja e premtuar u arrit.Jo me tenda te zhvendosura,gjarperinj...

Lire la suite

<< < 10 20 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39