Overblog
Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

7 dhjetor

7 dhjetor-mengjes {Lexim i perditshem :#1 Thes 1 :1-5 :28} {Studim i shpejte :#2 Thes 1 :1-3 :18} “Perendia ka zgjedhur gjerat e uleta te botes.” {#1 Korintasve 1 :28} Ec pergjate rrugeve naten,nese guxon,dhe atehere do te shikosh mekatare.Ve re kur nata...

Lire la suite

6 dhjetor

6 dhjetor-mengjes {Lexim i perditshem :#Kolosianet 1 :1-4 :18} {Studim i shpejte :#1 Thes 1 :1-5 :28} “Siç eshte njeriu i qiellit po ashtu jane edhe ata te qiellit.” {#1 Korintasve 15 :48} Koka dhe gjymtyret jane te nje natyre,dhe jo si ai imazh i tmerrshem...

Lire la suite

5 dhjetor

5 dhjetor-mengjes {Lexim i perditshem :#Filipianet 1 :1-4 :23} {Studim i shpejte:#Kolosianet 1:1-4:18} “Lypni dhe do t’ju jepet.” {#Mateu 7:7} Ne njohim nje vend ne Angli qe ekziston akoma,ku i jipet si ndihme buke çdo kalimtari qe e kerkon.Kushdo qofte...

Lire la suite

4 dhjetor

4 dhjetor-mengjes {Lexim i perditshem :#Efezianet 4 :1-6 :24} {Studim i shpejte:#Filipianet 1:1-4:23} “Kam shume njerez ne kete qytet.” {Veprat 18:10} Kjo duhet te jete nje zemerdhenie e madhe per tu perpjekur per te bere mire,perderisa Zoti ka midis...

Lire la suite

3 dhjetor

3 dhjetor-mengjes {Lexim i perditshem :#Efezianet 1 :1-3 :21} {Studim i shpejte:#Efezianet 1:1-6:24} “Ne ty nuk ka asnje te mete.” {#Kantiku i kantikeve 4 :7} Mbasi e ka shpallur Kishen e tij pozitivisht plot me bukuri,Zoti yne e perforcon lavderimin...

Lire la suite

2 dhjetor

2 dhjetor-mengjes {Lexim i perditshem :#Galatet 4 :1-6 :18} {Studim i shpejte :#Galatet 1 :1-6 :18} “Ti je e tere e bukur,mikja ime.” {#Kantiku i kantikeve 4 :7} Admirimi i Zotit per Kishen e tij eshte i mrekullueshem,dhe pershkrimi i bukurise se saj...

Lire la suite

30 nentor

30 nentor-mengjes {Lexim i perditshem :#2Korintasve 9:1-13:14} {Studim i shpejte:#2 Korintasve 5:1-9:15} “Amatsuahu i tha atehere njeriut te Perendise:”Por çdo t’i bej njeqind talentat qe ai dhashe ushtrise se Izraelit?”.Njeriu i Perendise u pergjigj:”Zoti...

Lire la suite

1 dhjetor

1 dhjetor-mengjes {Lexim i perditshem :#Galatet 1 :1-3 :29} {Studim i shpejte:#2Korintasve 10:1-13:14} “Ti ke bere veren dhe dimrin.” {#Psalmi 74:17} Shpirti im, fillo kete muaj dimri me Zotin tend.Bora e ftohte dhe ererat e acarta te gjitha te kujtojne...

Lire la suite

29 nentor

29 nentor-mengjes {Lexim i perditshem :#2 Korintasve 5 :1-8 :24} {Studim i shpejte :#2 Korintasve 1 :1-4 :18} “Nuk do te shkosh e te sillesh duke shpifur neper popullin tend...qorto gjithashtu fqinjin tend,por mos u ngarko me asnje mekat per shkak te...

Lire la suite

28 nentor

28 nentor-mengjes {Lexim i perditshem :#2 Korintasve 1:1-4:18} {Studim i shpejte:#1 Korintasve 15:1-16:24} “U gezova shume kur erdhen vellezerit dhe deshmuan per besnikerine tende ndaj se vertetes,domethene si ti po vazhdon te ecesh ne te verteten.” {3...

Lire la suite

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 20 30 > >>