Overblog
Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

27 nentor

27 nentor-mengjes {Lexim i perditshem :# 1 Korintasve 14:1-16:24} {Studim i shpejte:#1 Korintasve 12:1-14:40} “Kryepriftin Jozue qe qendronte drejt perpara engjellit te Zotit.” {#Zakaria 3 :1} Ne kryepriftin Jozue ne shohim nje figure te secilit prej...

Lire la suite

26 nentor

26 nentor-mengjes {Lexim i perditshem :#1Korintasve 10:1-13:13} {Studim i shpejte:#1Korintasve 9:1-11:34} “Tere ato qe dora jote gjen per te bere,beji me gjithe forcen tende.” {#Predikuesi 9:10} “Tere ato qe dora jote gjen per te bere,beji me gjithe forcen...

Lire la suite

25 nentor

25 nentor-mengjes {Lexim i perditshem :#1 Korintasve 5 :1-9 :27} {Studim i shpejte :#1 Korintasve 7 :1-8 :13} “Per tu shpallur lirimin roberve.” {#Lluka 4 :18} Askush perveçse Jezusit nuk mund ti jape lirimin roberve.Liria e vertete vjen vetem prej tij.Eshte...

Lire la suite

24 nentor

24 nentor-mengjes {#Lexim i perditshem :#1 Korintasve 1 :1-4 :21} {Studim i shpejte :#1 Korintasve 4 :1-6 :20} “Zoti ne madheshtine e tij do te jete per ne nje vend lumenjsh dhe rrjedhash te gjera uji.” {Isaia 33 :21} Rrjedha te gjera dhe lumenj prodhojne...

Lire la suite

23 nentor

23 nentor-mengjes {Lexim i perditshem :#Romakeve 14 :1-16 :27} {Studim i shpejte :#1 Korintasve 1 :1-3 :23} “Shoqerim me Te.” {#1 Gjoni 1:6} Kur u bashkuam me ane te besimit me Krishtin,u sollem ne nje shoqerim aq te plote me Te sa u beme nje me Te,dhe...

Lire la suite

22 nentor

22 nentor-mengjes {Lexim i perditshem :#Romaket 11 :1-13 :14} {Studim i shpejte:#Romakeve 15:1-16:27} “Izraeli sherbeu per nje grua,per nje grua u be rojtar dhensh.” {#Osea 12:12} Jakobi ndersa i ankohet Labanit,e pershkruan keshtu punen e tij te rende,”Kam...

Lire la suite

21 nentor

21 nentor-mengjes {Lexim i perditshem :#Romakeve 8 :1-10 :21} {Studim i shpejte :#Romakeve 12 :1-14 :23} “Mos e hidheroni Frymen e Shenjte te Perendise.” {#Efezianve 4:30} Gjithçka qe besimtari ka duhet te vije prej Krishtit,por kjo vjen vetem permes...

Lire la suite

31 korrik

31 korrik-mengjes {Lexim i perditshem :# So 1 :1-8 :14} {Studim i shpejte :#Isa 8:1-12:6} “Une ne to” {# Gjoni 17:23} Nese i tille eshte bashkimi qe mbijeton midis shpirterave tone dhe personit te Zotit tone,atehere sa i thelle dhe i gjere eshte kanali...

Lire la suite

30 korrik

30 korrik-mengjes {Lexim i perditshem :# Ek 9 :1-12 :14} {Studim i shpejte :#Isa 5 :1-7 :25} « Dhe duke e menduar kete qau. » {#Marku 14:72} Disa kane menduar se aq gjate sa Pjetri jetoi,shatervani i loteve te tij fillonte te rridhte sa here qe ai kujtonte...

Lire la suite

29 korrik

29 korrik-mengjes {Lexim i perditshem : #Ek 5 :1-8 :17} {Studim i shpejte :#Isa 1 :1-4 :6} « Megjithate une jam vazhdimisht me ty. » {#Ps 73 :23} « Megjithate, »---sikur,megjithe çmendurine dhe padijen qe Davidi sapo i kishte rrefyer Zotit, nuk kishte...

Lire la suite

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 20 30 > >>