Overblog
Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

18 korrik

18 korrik-mengjes {Lexim i perditshem : # Ps 139 :1-143 :12} {Studim i shpejte :# Pr 10 :1-12 :28} Ata do te nisen per marshim te fundit,prane flamujve te tyre.{Numrat 2 :31} Kampi i Danit siguronte prapavijen kur ushtrite e Izraelit niseshin per marshim.Danitet...

Lire la suite

17 korrik

17 korrik-mengjes{lexim i perditshem : # Ps 132:1-138:8} {Studim i shpejte: # Pr 5: 1-9:18} “Duke ditur;vellezer te dashur,zgjedhjen tuaj nga Zoti.”{# 1 Th 1:4} Shume njerez duan te dine nese jane te zgjedhur para se te shikojne tek Krishti,por ato nuk...

Lire la suite

16 korrik

16 qershor-mengjes {Lexim i perditshem :#Psalmi 120 :1-131 :3} {Studim i shpejte :#Proverba 1 :1-4 :27} “Mblidhnin mane çdo mengjes.” {#Eksodi 16:21} Puno shume per te mbajtur nje ndijim varesie te plote ne vullnetin e mire dhe kenaqesine e Zotit per...

Lire la suite

15 korrik

15 korrik-mengjes {Lexim i perditshem :#Psalmi 119 :1-119 :176} {Studim i shpejte:#Psalmi 140:1-150:6} “Zjarri duhet te digjet vazhdimisht mbi altarin dhe nuk duhet te shuhet.” {#Levitiku 6 :13} Mbaj altarin e lutjes vetjake ndezur.Kjo eshte vete jeta...

Lire la suite

14 korrik

14 korrik-mengjes {#Lexim i perditshem :#Psalmi 108 :1-118 :29} {Studim i shpejte :#Psalmi 132 :1-139 :24} “Sepse duke ngritur mbi to dalten do t’i ndotesh.” {#Eksodi 20:25} Altari i Zotit duhej te ndertohej me gure te palatuar me qellim qe asnje gjurme...

Lire la suite

13 korrik

13 korrik-mengjes {Lexim i perditshem :#Psalmi 106 :1-107 :43} {Studim i shpejte:#Psalmi 120:1-131:3} “Perendia i tha Jonas: “A te duket e drejte te zemerohesh keshtu?” {#Jona 4:9} Zemerimi nuk eshte perhera ose nevojshmerisht mekatar por ka nje prirje...

Lire la suite

12 korrik

12 korrik-mengjes {Lexim i perditshem :#Psalmi 101:1-105:45} {Studim i shpejte:#Psalmi 119} “Te shenjteruar prej Perendise At.” {#Juda 1:1} “Te shenjteruar ne Krishtin Jezus.” {#1 Korintasve 1:2} “Me ane te shenjterimit te Frymes.” {#1 Pjetri 1:2} Vini...

Lire la suite

11 korrik

11 korrik-mengjes {Lexim i perditshem :#Psalmi 92 :1-100 :5} {Studim i shpejte:#Psalmi 111:1-118:29} “Pasi te keni vuajtur per pak kohe...Perendia i gjithe hirit,do t’ju persose,do t’ju beje te forte,te fuqishem e te patundur.” {#1Pjetri 5:10} Keni pare...

Lire la suite

10 korrik

10 korrik-mengjes {Lexim i perditshem :#Psalmi 88 :1-96 :16} {Studim i shpejte :#Psalmi 107 :1-110 :7} “Bashkeqytetare me shenjeterit.” {#Efezianet 2:19} Cfare do te thote me qenien tone qytetare te qiellit?Do te thote se ne jemi nen qeverisjen qiellore.Krishti,mbreti...

Lire la suite

9 korrik

9 korrik-mengjes {Lexim i perditshem :#Psalmi 81 :1-87 :7} {Studim i shpejte:#Psalmi 103:1-106:48} “Mos harro asnje nga te mirat qe ka bere.” {#Psalmi 103 :2} Eshte nje kohezenie e dobishme dhe e kenaqshme te dallosh doren e Zotit ne jetet e te shenjteve...

Lire la suite

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 20 30 > >>