Overblog
Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

janar

31 janar

31 janar-mengjes {#Lexim i perditshem :#Eksodi 40 :1-40 :38} {Studim i shpejte:#Eksodi 32:1-34:35} “Zoti Drejtesia jone.” {#Jeremia 23:6} Te Krishterit te mendoje per drejtesine e perkryer te Krishtit do ti jape gjithmone nje qetesi,paqe dhe lehtesim...

Lire la suite

30 janar

30 janar-mengjes {#Lexim i perditshem :#Eksodi 38 :1-39 :43} {Studimi shpejte :#Eksodi 29 :1-31 :18} « Kur te degjosh nje zhurme hapash ne majat e Balsamit,hidhu menjehere ne sulm. » {#2 Samueli 5 :24} Pjesetaret e Kishes se Krishtit duhet te luten shume,duke...

Lire la suite

29 janar

29 janar-mengjes {Lexim i perditshem :#Eksodi 35 :1-37 :29} {Studim i shpejte :#Eksodi 25 :1-28 :43} “Gjerat qe nuk shihen.” {#2 Korintasve 4:18} Ne shtegetimin tone te krishtere eshte mire,per pjesen me te madhe te shikojme perpara.Perpara gjendet kurora,dhe...

Lire la suite

28 janar

28 janar-mengjes {Lexim i perditshem :#Eksodi 32 :1-34 :35} {Studim i shpejte :#Eksodi 22 :1-24 :18} “Te perkryer ne Krishtin Jezus.” {#Kolosianet 1 :28} A nuk e ndjen ne vete shpirtin tend se perkryerja nuk eshte ne ty ?A nuk ta meson kete valle e perditshmja...

Lire la suite

27 janar

27 janar-mengjes {#Lexim i perditshem :#Eksodi 29 :1-31 :18} {#Studim i shpejte:#Eksodi 19:1-21:36} “Sepse prej plotesise se Tij morem ne te gjithe hir mbi hir.” {#Gjoni 1:16} Keto fjale na thone se ka plotesi ne Krisht.Ka plotesi te nje Hyjnie thelbesore,sepse...

Lire la suite

26 janar

26 janar-mengjes {#Lexim i perditshem :#Eksodi 26 :1-28 :43} {Studim i shpejte:#Eksodi 16:1-18:27} “Ati yne qiellor.” {#Mateu 6:26} Njerezit e Zotit jane dyfish femijet e tij,ato jane krijesat e tij dhe bijte e tij me ane te adoptimit ne Krisht.Keshtu...

Lire la suite

25 janar

25 janar-mengjes {#Lexim i perditshem :#Eksodi 23 :1-25 :40} {#Studim i shpejte:#Eksodi 14:1-15:27} “Une do te kujtoj miresite e Zotit,lavdimet e Zotit per gjithçka qe na ka dhene.{#Esaia 63:7} Dhe a nuk mund ta besh valle kete?A ka meshira qe nuk ke...

Lire la suite

24 janar

24 janar-mengjes {#Lexim i perditshem :#Eksodi 20 :1-22 :31} {Studim i shpejte :#Eksodi 11:1-13:22} “Me siguri do te te çliroje nga laku i gjuetarit te shpendeve. » {#Psalmi 91 :3} Zoti çliron njerezit e tij prej lakut te gjuetarit ne dy kuptime.Prej...

Lire la suite

22 janar

22 janar-mengjes {#Lexim i perditshem :#Eksodi 14 :1-16 :36} {Studim i shpejte:#Eksodi 5:1-7:25} “Bir njeriu,ç’eshte valle druri i hardhise ne krahasim me gjithe druret e tjere ose me çfaredo dege qe ndodhet ne druret e pyllit?” {#Ezekieli 15:2} Keto...

Lire la suite

23 janar

23 janar-mengjes {#Lexim i perditshem :#Eksodi 17 :1-19 :25} {Studim i shpejte :#Eksodi 8 :1-10 :29} “Perlevdova nje te zgjedhur nga populli.” {#Psalmi 89 :19} Pse Krishti u zgjodh nga gjiri i popullit ?Fol,zemra ime,sepse mendimet e zemres jane me te...

Lire la suite

1 2 3 4 > >>