Overblog
Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

maj

31 maj

31 janar-mengjes {Lexim i perditshem :#2Kronika 34 :1-26 :23} {Studim i shpejte :#Ezra 4 :1-6 :22} « Mbreti kaperceu perroin e Kidreut. » {#2Samueli 15 :23} Davidi kaperceu ate perrua te zymte kur ia mbathi me shoqerine e tij ne zi prej djalit te tij...

Lire la suite

30 maj

30 maj-mengjes {Lexim i perditshem :#2Kronika 31 :1-33 :25} {Studim i shpejte :#Ezra 1 :1-3 :13} « I zini dhelprat,dhelprat e vogla qe demtojne vreshtat. » {#Kantiku i kantikeve 2 :15} Nje gjemb i vogel mund te shkaktoje shume vuajtje.Nje re e vogel mund...

Lire la suite

29 maj

29 maj-mengjes « Ti e urren ligesine. » {#Psalmi 45 :7} « Zemerohuni por mos mekatoni. »Me zor se mund te kete miresi ne nje njeri nese nuk zemerohet me mekatin ;ai qe do te verteten duhet te urreje çdo udhe te rreme.Sa e urreu Zoti yne Jezus kur tundimi...

Lire la suite

28 maj

28 maj-mengjes {Lexim i perditshem :#2Kronika 25 :1-27 :9} {Studim i shpejte :#2Kronika 31:1-33:25} « Ata qe ka shfajesuar,ketyre u ka dhene edhe lavdi. » {#Romakeve 8 :30} Ketu ka nje te vertete te çmuar per ty besimtar.Mund te jesh i varfer ose ne vuajtje...

Lire la suite

27 maj

27 maj-mengjes {Lexim i perditshem :#2Kronika 21 :1-24 :27} {Studim i shpejte :#2Kronika 29:1-30:27} “Mefiboshethi banonte ne Jeruzalem,sepse hante gjithnje ne tryezen e mbretit.Ishte sakat nga te dy kembet.”{#2 Samueli 9:13} Mefiboshethi nuk ishte ndonje...

Lire la suite

26 maj

26 maj-mengjes {Lexim i perditshem :#2 Kronika 18:1-20:37} {Studim i shpejte:#2Kronika 26:1-28:27} « Hidh mbi Zotin barren tende dhe Ai do te te mbaje. » {#Psalmi 55 :22} Shqetesimi,edhe pse i ushtruar mbi objekte te ligjshem,nese eshte me tepri,ka ne...

Lire la suite

25 maj

25 maj-mengjes {Lexim i perditshem :#2Kronika 14:1-17:19} {Studim i shpejte:#2Kronika 24 :1-25 :28} « O Zot mos me braktis. » {#Psalmi 38 :21} Shpesh i lutemi Zotit qe te mos na braktise ne oren e sproves dhe tundimit,por harrojme teper se kemi nevoje...

Lire la suite

24 maj

24 maj-mengjes {Lexim i perditshem :#2Kronika 10:1-13:22} {Studim i shpejte:#2Kronika 21:1-23:21} «Qofte i bekuar Zoti qe nuk e hodhi poshte lutjen time. » {#Psalmi 66:20} Duke kthyer shikimin ne karakterin e lutjeve tona,nese e bejme kete gje sinqerisht,do...

Lire la suite

23 maj

23 maj-mengjes {Lexim i perditshem :#2Kronika 7 :1-9 :31} {Studim i shpejte:#2Kronika 19:1-20:37} “Zoti do te kryeje vepren e Tij tek une.” {#Psalmi 138 :8} Teper dukshem,mirebesimi qe Psalmisti shprehu ketu ishte nje mirebesim hyjnor.Ai nuk tha, « Kam...

Lire la suite

22 maj

22 maj-mengjes {Lexim i perditshem :#2 Kronika 4 :1-6 :42} {Studim i shpejte :#2Kronika 15 :1-18 :34} « Dhe i çoi ne rrugen e drejte. » {#Psalmi 107 :7} Perjetim i ndryshueshem shpesh e shpie besimtarin e ankthshem te pyese veten « Pse eshte keshtu valle...

Lire la suite

1 2 3 4 > >>