Overblog
Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

predikime te spurgeon

Pafuqia njerezore

Pafuqia njerezore (Zvetënimi tërësor i njeriut) Predikimi nr 182 7 mars 1858 Nga C.H.Spurgeon « Askush nuk mund te vije te Une,po te mos e terheqe Ati qe me ka derguar. » {#Gjoni 6 :44} « Te vish te Krishti » eshte nje fjali shume e zakonshme ne Shkrimin...

Lire la suite

Lutja e nxenesit

Predikatorja e tabernakullit metropolitan Lutja e nxenesit. Numer 1344 Nga C.H.Spurgeon « Me bej qe te kuptoj rrugen e urdherimeve te tua,dhe do te shpall veprat e tua te mrekullueshme. » Psalmi 119 :27 Kur ne kerkojme ndonje gje te mire prej Zotit,duhet...

Lire la suite

Nje dite per t'u mbajtur mend

Nje dite per tu mbajtur mend Predikim(n 2665) Nga Spurgeon(Sperxhon) Ne Tabernakullin Metropolitan,Newington Dhe Jezusi i tha : « Sot ne kete shtepi ka hyre shpetimi » --- Lluka 19:9 Vini re shoke te dashur se Zoti yne i tha keto fjale Zakeut.Disa nga...

Lire la suite

Vullneti i lire-skllav

Nga Charles Spurgeon Vullneti i lire- skllav Predikim numer 52 Me 2 dhjetor 1855 Ne predikatoren e rruges Nju Park Nuk doni te vini tek Une qe te keni jeten!(Gjoni 5:40) Kjo eshte nje nga armet me te medhaja te Arminianeve,e ngjitur ne maje te mureve...

Lire la suite

Justifikimi prej besimit

Tabernakulli metropolitan Justifikimi prej Besimit—i ilustruar prej Drejtesise se Abramit. Predikim nr 844 6 dhjetor 1868 Nga C.H. Spurgeon “Dhe ai i besoi Zotit,qe ia vuri ne llogari te drejtesise.”—Zanafilla 15 :6 Ju e mbani mend se ne mengjesin e dites...

Lire la suite

Thirrja e efektshme

Thirrja e efektshme—e ilustruar prej thirrjes se Abramit Nr 843 E mbajtur ne mengjes ne Diten e Zotit,29 nentor,1868 Nga C.H.SPURGEON Ne Tabernakullin Metropolitan,Njuington. « Ata u nisen per te vajtur ne vendin e Kanaaneve.Keshtu ata arriten ne vendin...

Lire la suite

Izraeli ne detin e kuq

Predikim numer 72 Nga Charles Spurgeon(Sperxhon) Predikatorja e Rruges Njupark Izraeli ne Detin e Kuq 30 mars 1856 „I bertiti Detit te Kuq dhe ai u tha,dhe i udhehoqi neper humnerat si neper nje shkretetire.“---Psalmi 106:9 Disa Shabate me perpara ne...

Lire la suite