Overblog
Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

prill

30 prill

30 prill-mengjes {Lexim i perditshem :#1Mbreterve 21 :1-22 :53} {Studim i shpejte:#2Mbreterve 9:1-10:36} “Dhe te gjithe bijte e Izraelit murmurisnin.” {#Numrat 14:2} Ka murmurima tani midis Te Krishterve,ashtu si ne kampin e Izraelit ne kohen e vjeter.Keto...

Lire la suite

29 prill

29 prill-mengjes {Lexim i perditshem :#1Mbreterve 19 :1-20 :43} {Studim i shpejte:#2Mbreterve 6:1-8:29} “Ti je streha ime ne diten e fatkeqesise.” {#Jeremia 17 :17} Shtegu i Te Krishterit nuk eshte perhera i shndritshem me rreze dielli ;ai ka periudhat...

Lire la suite

28 prill

28 prill-mengjes {Lexim i perditshem :#1Mbreterve 16 :1-18 :46} {Studim i shpejte:#2Mbreterve 4:1-5:27} “Mbaje mend fjalen qe i ke dhene sherbetorit tend,me te cilen me ke bere te kem shprese.” {#Psalmi 119:49} Cilado qofte nevojshmeria jote e veçante,mund...

Lire la suite

27 prill

27 prill-mengjes {Lexim i perditshem :#1Mbreterve 14 :1-15 :34} {Studim i shpejte :#2Mbreterve 1 :1-3 :27} “Perendia,Perendia yne.” {#Psalmi 67:6} Eshte e çuditshme se sa pak i perdorim bekimet shpirterore qe Zoti na jep,por eshte akoma me e habitshme...

Lire la suite

26 prill

26 prill-mengjes {Lexim i perditshem :#1Mbreterve 12 :1-13 :34} {Studim i shpejte:#1Mbreterve 21:1-22:53} “Bejeni kete per te me kujtuar Mua.” {#1Korintasve 11:24} Atehere duket se Te Krishteret mund te harrojne Krishtin!Nuk do kishte nevoje per kete...

Lire la suite

25 prill

25 prill-mengjes {Lexim i perditshem :#1Mbreterve 9 :1-11 :43} {Studim i shpejte :#1Mbreterve 19 :1-20 :43} “Cohu,mikja ime,e bukura ime,dhe eja!” {#Kantiku i kantikeve 2:10} Ja,degjoj zerin e Shumetedashurit tim!Po me flet!Koha e bukur po buzeqesh mbi...

Lire la suite

24 prill

24 prill-mengjes {Lexim i perditshem :#1Mbreterve 8 :1-8 :66} {Studim i shpejte:#1Mbreterve 16:1-18:46} “Per shkak te gjithe kesaj,ne marrim nje zotim te vendosur.” {#Nehemia 9 :38} Ka shume raste ne perjetimin tone kur shume drejt dhe me perfitim mund...

Lire la suite

23 prill

23 prill-mengjes {Lexim i perditshem :#1Mbreterve 5 :1-7 :51} {Studim i shpejte :#1Mbreterve 14 :1-15 :34} “Por ne te gjitha keto gjera ne dalim me shume se fitimtare nepermjet Atij qe na deshi ne.” {#Romakeve 8 :37} Ne shkojme te Krishti per falje,dhe...

Lire la suite

22 prill

22 prill-mengjes {Lexim i perditshem :#1 Mbreterve 2:26-4:34} {Studim i shpejte:#1Mbreterve 12:1-13:34} “Kete Perendia e ngriti.” {#Veprat 5:31} Jezusi,Zoti yne,nje here i kryqezuar,i vdekur dhe i varrosur,tani ulet mbi fronin e lavdise.Vendi me i larte...

Lire la suite

21 prill

21 prill-mengjes {Lexim i perditshem :#1 Mbreterve 1 :1-2 :25} {Studim i shpejte :#1Mbreterve 9 :1-11 :43} “Por une e di se Shpetimtari im jeton.” {#Jobi 19 :25} Palca e ngushellimit te Jobit qendron ne ate fjale te vogel « Im » --« Shpetimtari im, »dhe...

Lire la suite

1 2 3 > >>