Overblog
Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

qershor

30 qershor

30 qershor-mengjes {Lexim i perditshem :#Psalmi 31 :1-35 :28} {Studim i shpejte :#Psalmi 36 :1-41 :13} “Une,lavdine qe me ke dhene Mua,ua kam dhene atyre.” {#Gjoni 17 :22} Vini re bujarine shume te madhe te Zotit Jezus sepse Ai na ka dhene ne gjithçkane...

Lire la suite

29 qershor

29 qershor-mengjes {#Lexim i perditshem :#Psalmi 23 :1-30 :12} {Studim i shpejte :#Psalmi 31 :1-35 :28} “Perendia do te sjelle me Te ata qe kane rene ne gjume ne Jezusin.” {#1 Selanikasve 4 :14} Le te mos na e marre mendja se shpirti flen i pandjeshem....

Lire la suite

28 qershor

28 qershor-mengjes {Lexim i perditshem :#Psalmi 18 :1-22 :31} {Studim i shpejte :#Psalmi 25 :1-30 :12} “Le t’i mbajme syte te ngulur te Jezusi. » {#Hebrenjve 12 :2} Eshte perhera vepra e Frymes se Shenjte te na ktheje syte prej vetes te Jezusi ;por vepra...

Lire la suite

27 qershor

27 qershor-mengjes {Lexim i perditshem :#Psalmi 10 :1-17 :15} {Studim i shpejte:#Psalmi 19:1-24:10} “Vetem,mos shkoni shume larg.” {#Eksodi 8:28} Kjo eshte nje fjale dinake prej buzes se nje Faraoni kryetiran.Izraelitet e skllaveruar me doemos duhet te...

Lire la suite

26 qershor

26 qershor-mengjes {Lexim i perditshem :#Psalmi 1 :1-9 :20} {Studim i shpejte :#Psalmi 10 :1-18 :50} “Edhe ti je bere i ngjashem me ne?” {#Isaia 14:10} Cili do jete valle gjykimi i apostatit besimshpalles kur shpirti i tij do te shfaqet i zhveshur perpara...

Lire la suite

25 qershor

25 qershor-mengjes “Ngjitu mbi nje mal te larte.” {#Isaia 40 :9} Njohuria jone e Krishtit eshte disi si ngjitja ne nje prej maleve tona te Uellsit.Kur jeni ne baze shikoni pak gje :vete mali duket se eshte i larte sa gjysma e asaj qe eshte me te vertete.Te...

Lire la suite

24 qershor

24 qershor-mengjes {Lexim i perditshem :#Jobi 38 :1-40 :24} {Studim i shpejte :#Jobi 40 :1-42 :17} “Nje grua nga turma i tha me ze te larte: “Lum barku qe te mbajti dhe gjiri qe te mendi.”Por Ai i tha : « Per me teper,lum ata qe degjojne fjalen e Perendise...

Lire la suite

23 qershor

23 qershor-mengjes {Lexim i perditshem :#Jobi 34 :1-37 :24} {Studim i shpejte :#Jobi 38 :1-39 :30} “Efraimi eshte nje kulaç i pakthyer.” {#Osea 7:8} Nje kulaç i pakthyer eshte i papjekur nga njera ane dhe ashtu ishte Efraimi,ne shume pikepamje,i paprekur...

Lire la suite

22 qershor

22 qershor-mengjes {Lexim i perditshem :#Jobi 30:1-33:33} {Studim i shpejte:#Jobi 35:1-37:24} “Ai do te ndertoje tempullin e Zotit,do te mbulohet me lavdi.” {#Zakaria 6:13} Vete Krishti eshte ndertuesi i tempullit te Tij shpirteror dhe Ai e ka ndertuar...

Lire la suite

21 qershor

21 qershor-mengjes {Lexim i perditshem :#Jobi 25 :1-29 :25} {Studim i shpejte:#Jobi 32:1-34:37} “Ti je shume i bukur nder te gjithe bijte e njerezve.” {#Psalmi 45:2} I gjithe personi i Jezusit eshte si nje gur i çmuar dhe jeta e Tij eshte e gjitha nje...

Lire la suite

1 2 3 > >>