Overblog
Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

tetor

31 tetor

31 tetor-mengjes {Lexim i perditshem :#Lluka 23 :1-24 :53} {Studim i shpejte :#Gjoni 8 :1-10 :42} “Perteri tek mua nje fryme te patundur.” {#Psalmi 51 :10} Nje Krishter i paqendrueshem,nese ka nje shkendije jete te mbetur ne te do te gulçoje pas rimekembjes.Ne...

Lire la suite

30 tetor

30 tetor-mengjes {Lexim i perditshem :#Lluka 21:1-22:71} {Studim i shpejte:#Gjoni 6:1-7:53} “Do te te kremtoj o Zot.” {#Psalmi 9:1} Lavdia duhet te ndjeke perhera lutjen e pergjigjur;ashtu si mjegulla mirenjohese e tokes ngrihet kur dashuria e diellit...

Lire la suite

29 tetor

29 tetor-mbremje {Lexim i perditshem :#Lluka 19 :1-20 :47} {Studim i shpejte:#Gjoni 3:1-5:47} “Prandaj lutuni keshtu:”Ati yne qe je ne qiej,u shenjterofte emri Yt”. {#Mateu 6 :9} Kjo lutje fillon atje ku te gjitha lutjet e verteta fillojne,me frymen e...

Lire la suite

28 tetor

28 tetor-mengjes {Lexim i perditshem :#Lluka 17:1-18:43} {Studim i shpejte:#Gjoni 1:1-2:25} “Une ju kam zgjedhur nga bota.” {#Gjoni 15 :19} Ketu ka nje hir dallues dhe veshtrim diskriminues ;sepse disa jane bere objektet e veçanta te zemerdashurise hyjnore.Mos...

Lire la suite

27 tetor

27 tetor-mengjes {Lexim i perditshem :#Lluka 14:1-16:31} {Studim i shpejte:#Lluka 23:1-24:53} “Nje thenie qe ia vlen te besohet.” {#2Tim 2 :11} Pali kishte kater nga keto « theniet qe ia vlejne te besohen. »E para eshte:”kjo eshte nje thenie per tu besuar...

Lire la suite

26 tetor

26 tetor-mengjes {Lexim i perditshem :#Lluka 12 :1-13 :35} {Studim i shpejte:#Lluka 21:1-22:71} “Ju prisnit shume,por ne realitet keni pasur pak;pastaj,kur e keni çuar ne shtepi,une e shperndava.Perse?”,thote Zoti i ushtrive,”per shkak te tempullit tim...

Lire la suite

25 tetor

25 tetor-mengjes {Lexim i perditshem :#Lluka 10 :1-11 :54} {Studim i shpejte:#Lluka 19:1-20:47} “Per shkak te se vertetes qe qendron ne ne dhe do te jete me ne perhera.” {#2 Gjoni 1 :2} Lereni te verteten e Zotit te fitoje hyrje ne zemren njerezore dhe...

Lire la suite

24 tetor

24 tetor-mengjes {Lexim i perditshem :#Lluka 8 :1-9 :62} {Studim i shpejte:#Lluka 17:1-18:43} “Pemet e Zotit jane plot me limfe.” {#Psalmi 104 :16} Pa limfe pema nuk mund te lulezoje ose madje edhe te ekzistoje.Gjalleria eshte jetesore per nje Te Krishtere.Duhet...

Lire la suite

23 tetor

23 tetor-mengjes {Lexim i perditshem :#Lluka 6 :1-7 :50} {Studim i shpejte:#Lluka 14:1-16:31} “A doni dhe ju te largoheni?” {Gjoni 6 :67} Shume kane braktisur Krishtin,dhe nuk kane ecur me me te ;por çfare arsye keni Ju qe te ndryshoni ?A ka pasur ndonje...

Lire la suite

22 tetor

22 tetor-mengjes {Lexim i perditshem :#Lluka 4:1-5:39} {Studim i shpejte:#Lluka 12:1-13:35} “Do ti dua shume.” {#Osea 14:4} Kjo fjali eshte nje trup hyjnie ne miniature.Ai qe e kupton domethenien e saj eshte nje teolog dhe ai qe qe mund te zhytet ne plotesine...

Lire la suite

1 2 3 4 > >>