Overblog
Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

premtime te perditshme

Premtime te perditshme per shkurtin

link Blloku i çeqeve i besimit ose premtime te përditshme për Të Krishterin. {#Faith Check Book} Nga C.H.Spurgeon 1 shkurt Kurre mos u deshpero "Por per ju qe keni frike nga emri im,do te linde dielli i drejtesise me sherimin ne krahet e tij." {#Malakia...

Lire la suite

Premtime te perditshme per janarin

1 janar Blloku i çeqeve i besimit ose premtime te përditshme për Të Krishterin. {#Faith Check Book} Nga C.H.Spurgeon Premtimi i parë i Biblës "Dhe Unë do të shtie armiqsi midis teje dhe gruas,midis farës sate dhe farës së saj;fara e saj do të shtype kokën...

Lire la suite