Overblog
Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

3 korrik

3 korrik-mengjes « Tani lopet e shemtuara dhe te dobeta hengren lopet e hijshme dhe te majme.Pastaj Faraoni u zgjua. » {#Zanafilla 41 :4} Endrra e Faraonit ka qene shpesh perjetimi im zgjues.Ditet e mia te plogeshtise kane shkaterruar ne rrenoja gjithçka...

Lire la suite

2 korrik

2 korrik-mengjes {Lexim i perditshem :#Psalmi 40 :1-45 :17} {Studim i shpejte :#Psalmi 50 :1-57 :11} «Zemra jone do te gezohet tek Ai. » {#Psalmi 33 :21} I bekuar eshte fakti se Te Krishteret mund te gezohen madje edhe ne pikellimin me te thelle;edhe...

Lire la suite

1 korrik

1 korrik-mengjes {Lexim i perditshem :#Psalmi 36 :1-39 :13} {Studim i shpejte :#Psalmi 42 :1-49 :20} “Keshtu do te jete si ne vere ashtu dhe ne dimer.” {#Zakaria 14 :8} Perrenjte e ujerave te gjalle qe rrjedhin prej Jeruzalemit nuk thahen prej nxehtesise...

Lire la suite

15 nentor

15 nentor-mengjes {Lexim i perditshem :#Veprat 17 :1-19 :41} {Studim i shpejte :#Veprat 24:1-26:32} “Pjesa e Zotit eshte populli i tij.” {Ligji i perterire:32:9} Si jane ato te tijet?Prej vete zgjedhjes se tij sovrane.Ai i zgjodhi ato,dhe e vuri dashurine...

Lire la suite

14 nentor

14 nentor-mengjes {Lexim i perditshem :#Veprat 14:1-16:40} {Studim i shpejte:#Veprat 21:1-23:35} “Ata qe bien permbys duke iu betuar Zotit por duke iu betuar dhe Malkamit.” {#Sofonia 1:5} Te tille persona e menduan veten te sigurte sepse ato ishin me...

Lire la suite

13 nentor

13 nentor-mengjes {Lexim i perditshem :#Veprat 11:1-13:52} {Studim i shpejte:#Veprat 19:1-20:38} “Shermendi nuk mund te jape fryt prej vetvetes.” {#Gjoni 15:4} Si fillove te japesh fryt?Ndodhi kur erdhet tek Jezusi dhe e hodhet vetveten ne shlyerjen e...

Lire la suite

12 nentor

12 nentor-mengjes {Lexim i perditshem :#Veprat 9 :1-10 :48} {Studim i shpejte :#Veprat 16 :1-18 :28} « Sprova e besimit tuaj. » {#1Pjeter 1 :7} Besimi i pasprovuar mund te jete besim i vertete,por eshte e sigurte qe eshte besim i vogel,dhe eshte e mundur...

Lire la suite

30 qershor

30 qershor-mengjes {Lexim i perditshem :#Psalmi 31 :1-35 :28} {Studim i shpejte :#Psalmi 36 :1-41 :13} “Une,lavdine qe me ke dhene Mua,ua kam dhene atyre.” {#Gjoni 17 :22} Vini re bujarine shume te madhe te Zotit Jezus sepse Ai na ka dhene ne gjithçkane...

Lire la suite

29 qershor

29 qershor-mengjes {#Lexim i perditshem :#Psalmi 23 :1-30 :12} {Studim i shpejte :#Psalmi 31 :1-35 :28} “Perendia do te sjelle me Te ata qe kane rene ne gjume ne Jezusin.” {#1 Selanikasve 4 :14} Le te mos na e marre mendja se shpirti flen i pandjeshem....

Lire la suite

11 nentor

11 nentor-mengjes {Lexim i perditshem :#Veprat 7 :1-8 :40} {Studim i shpejte :#Veprat 13 :1-15 :41} « Poshte teje ndodhen krahet e tij te perjetshem. » {#Ligji i perterire 33 :27} Perendia—Perendia i perjetshem—vete Ai eshte mbeshtetja jone ne çdo kohe...

Lire la suite

<< < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 30 > >>