Overblog
Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

1 prill

1 prill-mengjes {Lexim i perditshem :#1Samueli 1 :1-3 :21} {Studim i shpejte :#1Samueli 16 :1-17 :58} “Me puth me te puthurat e gojes se vet.” {#Kantiku i kantike 1:2} Per disa dite kemi qendruar mbi pasionin e Shpetimtarit,dhe per ca kohe akoma do te...

Lire la suite

31 mars

31 mars-mengjes {Lexim i perditshem :#Ruthi 1 :1-4 :22} {Studim i shpejte :#1 Samueli 14 :1-15 :35} « Per shkak te vurratave te Tij ne jemi sheruar. » {#Isaia 53 :5} Pilati ia dorezoi Zotin tone liktoreve per tu rrahur me kamzhik.Kamzhiku roman ishte...

Lire la suite

30 mars

30 mars-mengjes {Lexim i perditshem :#Juda 20 :1-21 :25} {Studim i shpejte :#1 Samuel 11 :1-13 :23} “U pershi midis keqberesve.” {#Isaia 53:12} Pse Jezusi e lejoi veten te llogaritej midis mekatarve ?Kjo begenisje e mrekullueshme ishte e justifikuar prej...

Lire la suite

29 mars

29 mars-mengjes {Lexim i perditshem :#Juda 18 :1-19 :30} {Studim i shpejte :#1Samueli 8 :1-10 :27} “Edhe pse ishte Bir,Ai e mesoi bindjen nga ato qe vuajti.” {#Hebrenjve 5:8} Na thuhet se Kapiteni i shpetimit tone u be i perkryer permes vuajtjes,prandaj...

Lire la suite

28 mars

28 mars-mengjes {Lexim i perditshem :#Juda 15 :1-17 :13} {Studim i shpejte :#1Samuel 4 :1-7 :17} “Dashuri qe tejkalon çdo dije.” {#Efezianeve 3:19} Dashuria e Krishtit ne embelsine,plotesine,madhesine,besnikerine e saj tejkalon çdo kuptim njerezor.Ku...

Lire la suite

27 mars

27 mars-mengjes {Lexim i perditshem :#Juda 12 :1-14 :20} {Studim i shpejte :#1Samueli 1 :1-3 :21} “Atehere te gjithe dishepujt e lane dhe iken.” {#Mateu 26:56} Ai kurre nuk i la vetem ato,por ato ne frike burracake per jetet e tyre,ia mbathen prej Tij...

Lire la suite

26 mars

26 mars-mengjes {Lexim i perditshem :#Juda 10 :1-11 :40} {Studim i shpejte :#Ruth 1 :1-4 :22} «Jezusi iu pergjigj... Nese me kerkoni Mua,lerini keta te shkojne. » {#Gjoni 18 :8} Ve re,shpirti im,perkujdesin qe Jezusi shfaqi madje edhe ne oren e sproves,kundrejt...

Lire la suite

25 mars

25 mars-mengjes {#Lexim i perditshem :#Juda 8 :1-9 :57} {Studim i shpejte :#Juda 19 :1-21 :25} “Jude,me nje puthje po e tradhton Birin e Njeriut.” {#Lluka 22 :48} « Puthjet e nje armiku jane mashtruese. »Le te ruhem kur bota vesh nje fytyre te dashur,sepse,nese...

Lire la suite

24 mars

24 mars-mengjes {Lexim i perditshem :#Juda 6 :1-7 :25} {Studim i shpejte :#Juda 16 :1-18 :31} “Ai u degjua per shkak te pershpirtshmerise se vet.” {#Hebrenjve 5:7} A nuk u ngrit kjo druajtje prej sugjerimit te sketerrshem se ishte teresisht i braktisur.Mund...

Lire la suite

23 mars

23 mars-mengjes {Lexim i perditshem :#Judea 3 :1-5 :31} {Studim i shpejte :#Judea 12 :1-15 :20} “Djersa iu be si pika gjaku qe binin perdhe.” {#Lluka 22 :44} Trysnia mendore e ngritur prej betejes se Zotit tone me tundimin,kaq shume e shtrengoi gjendjen...

Lire la suite

<< < 10 20 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 > >>